Shopping

Jag har haft huvudvärk idag med, eller snarare ont i nacken på något sätt som gör att jag får huvudvärk och illamående.

Idag var jag på A6 med Calle. Han skulle köpa lite nya kläder eftersom han börjar på nytt jobb imorgon. Han kommer att sitta på kontor, som jag har fattat det. Ett par chinos, ett par jeans, ett skärp och två skjortor fick han för det angenäma priset 2100kr.
I helgen fyllde min systerdotter 6 år, det är kalas nästa helg. Så vi köpte ett målarblock och tuschpennor till henne. Det är så svårt med presenter till barn, dessutom så kostar alla leksaker flera hundra kronor nu för tiden. En barbie kostar uppåt 300 spänn, det är ju inte klokt?! Hon älskar Hello Kitty och vi tänkte köpa något sådant till henne, men guuud, en liten ful jävla nalle för typ 200 spänn, det är ju inte klokt. Och då menar jag en LITEN nalle. Kan likaväl sy en till henne, hahaha.
Synd att mina skills i sömnad inte är de bästa. Dock sydde jag kläder till skolmusikalen, så helt talanglös är jag nog inte ändå! Ha, dock tror jag att jag och Louisa var de som var sämst. ASG. Vi var de enda som jobbade i par. HAHAHA.
Efter shoppingrundan åt vi på Ciki mama (ursäkta stavningen?)nere i centrum. Jag åt chicky bits, ris och currysås och sallad. Guud så gott. Vi var hemma vid 13-snåret redan och jag somnade och sov såklart till klockan 20.00. Snyft. Detta innebär att jag kommer vara vaken resten av natten. Grattis till mig :P




PS. stör mig som fan på att jag inte kan göra radbyten. WTF?

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Just nu har jag en dålig vana att sova på dagen, i flera timmar, vilket resulterar i att jag inte kan sova på nätterna. Det har nog med arbetslösheten att göra, det är lätt hänt att man vänder på dygnet då.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Antagligen skulle jag köpa en lägenhet, resa lite och uppgradera min garderob.

Sjuk igen? :(

Gick och la mig för 2½-3 h sen ungefär, mådde inte alls bra. Sjukt ont i huvudet, men lyckades ändå somna om.

Calle var ute på krogen idag och när han kom hem så vaknade jag förstås. Hade fortfarande ont i huvudet och efter en stund var jag tvungen att kräkas. Har kräkt två ggr nu, hoppas att det inte är någon jävla influensa. Jag är trött på att vara sjuk!

Hulkningar +o(

Det har dykt upp ett sånt obehagligt problem. När jag äter så får jag kväljningar efteråt. Mår inte illa, utan det är som om det är något fel på kräkreflexerna typ. Riktigt förbannat obehagligt. Nästan läskigt att äta.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Det är så konstigt med mig, alla mina pojkvänner har sett olika ut och haft olika personligheter. När jag var yngre uppskattade jag egenskaper som snygg, smart osv. Idag anser jag att tryggheten att vara med en person är lika viktig.
Att känna att vi ska vara med varandra hela livet och bygga ihop någonting stort tillsammans. Den där tanken var ju inte lika påtaglig då som nu.
Men om vi ska snacka egenskaper hos killar, så tycker jag det är mycket viktigt med ett stimulerande intellekt. Han får absolut inte vara mindre smart än jag. Det jag älskar hos Calle är att han är just väldigt intelligent, uttrycker sig väl både i skrift såsom i tal, han är logiskt, ibland spontan, rolig och social.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Missade att skriva igår så det får bli två inlägg idag!
Någonting som jag vill ha mer än någonting annat just nu - glada besked.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har drömmar som jag tror jag delar med många. Skaffa ett bra jobb, köpa hus, bilda familj osv. Men om man ska beskriva det lite mer detaljerat så hoppas jag på att få arbeta med händerna.
Ett annat mål är att någon gång vara i form. Inte ha extra kilon, utan verkligen lyckats gå ner i vikt, och stanna där. Något som verkar omöjligt för mig. Jag vill resa mycket. Jag vill besöka världens alla kanter och hörn. Kanske till och med bo utomlands.
Man kan ju kort sammanfatta detta att mitt mål är att någon gång i livet vara hälsosam, lyckligt lottad och lycklig.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Detta är en svår fråga, då jag tycker att alla årstider har sin charm. Minst gillar jag våren faktiskt, när det ser grönt ut, men fortfarande är kallt. Jag måste nog säga att sommaren och hösten kommer på delad plats.

På sommaren, då kan man hitta på så mycket. Bada, sola, slappa, utflykter m.m. Men på hösten kommer alla härliga färger fram och alla snygga kläder i butikerna. Mysigt, tjocka tröjor och snygga jackor.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Jag är lite av en ensamvarg, jag saknar sällan människor. Visst finns det personer som jag gärna träffar, men sällan att den där känslan av saknad dyker upp. Dock har jag de senaste dagarna saknat min mor något så in i. Jag vill prata med henne, krama henne, sova över. Dricka té på kvällen framför tvn och bara njuta av att vara hemma.
Min mamma gör världens godaste mat. Hon bakar världens godaste bullar och hon är världens roligaste att prata med. Visst blir jag irriterad på henne ibland, vi har våra skiljaktigheter. Men det är alltid hon som slutändan finns där för mig, oavsett vad. Hon kanske är något old fashioned, men det gör ingenting. Jag skulle inte vilja att hon var annorlunda för allt i världen.

Lite ledsen och orolig

Kan inte riktigt glädjas, är så orolig över allt!
Calle är och köper "Sveriges populäraste köttfärssås" till mig, gud så gott.


Idag är inte min dag, känner för att bara sova bort hela dagen.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.




1. Jag är 161½ cm lång, och jag tycker den där halva centimetern är viktig att påpeka.
2. Jag tycker inte särskilt mycket om hundar, med vissa undantag.
3. Jag brukar tycka att folk efter ett tag blir tråkiga att umgås med...
4. Jag är världens lataste människa, minns inte när jag motionerade sist.
5. Jag hatar att arbeta inom vården, trots det så är det alltid där jag hamnar.
6. Jag har totalvänt på dygnet.
7. Jag vet inte riktigt vad jag vill arbeta med, mer än att jag vill arbeta med händerna.
8. Jag har mått dåligt en längre tid, men börjar äntligen se ljuset i slutet av tunneln..
9. Jag brukar få sömnparalyser på nätterna och utanför-kroppen-upplevelser (inget jag kan bevisa är på riktigt dock)
10. Jag har "telefonskräck", har väldigt svårt för att ringa viktiga samtal.

25 dagar av fakta om mig

Provade på detta ett tag men glömde ju bort det varje dag. Så nu börjar vi om!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid


Söndag!

Vaknade klockan 17 efter att ha gått och lagt mig igen på morgonen. Usch, vad jag håller på och vänder på dygnet. Så svårt att vända tillbaka dessutom! Alla tips mottages...

Idag har jag annars tittat på tv mest, kan inte påstå att jag gjort något speciellt produktivt.. Saknar min lilla mor, blir nog en sväng till Hovslätt i veckan! Dessutom ska jag och Calle fira alla hjärtans dag (?) för den blev ju inte av, för Calle var sjuk!
Längtar så oerhört tills snön försvinner, är trött på det kalla vädret nu!

Tjejkväll!

Igår var Tove och Elin här på tjejkväll! Vi gjorde tacos och kollade på Donnie Darko. Den var sjukt konstig, men jag gillade den!
Gick och la mig runt 01, och vaknade redan 04 ca av illamående. Fyfaan. Börjar lätta nu så kanske att man kan lägga sig ner igen snart!
Men åh så kul det var med tjejkväll, hoppas det sker snart igen!

Min man

Han är allt fin, han.

Orolig, orolig, orolig.

Jag är så orolig för att någonting ska vara helt fel! Suck.
Imorgon ska jag träffa bästis :)

Disneyfilmer är bra!

Så orolig! Vill att tiden ska gå fort så man får veta vad som händer.

Sov i omgångar igår så inatt sov jag endast 4-5h. Har käkat frulle nu i alla fall. Calle är på jobbintervju och sen ska han jobba på systembolaget i Nässjö! Han visste inte när han slutade, men han gissade på att han blir kvar till stängning klockan 18 ikväll. Jag hoppas att han kommer hem tidigare!
Igår kollade jag på Svanprinsessan, idag ska jag kolla på Tummelisa! Älskar disney-filmer. Såg Lilla sjöjungfrun för några dagar sen också, vilken klassiker!
saknar, men vi ska kanske ses i helgen?

Onsdag

Idag har jag kollat på solsidan, hela första säsongen. Älskar verkligen den serien!
Livet är lite upp och ner nu, kan man säga. Men det ordnar sig, hoppas jag.

Varit vaken hela natten

Igår kollade jag på tv hela dagen och tog det lugnt. Dock så sov jag lite för mycket och har alltså inte sovit alls i natt.
Idag är det vernissage, men ska inte gå dit, för Calle spydde för någon timme sedan. Trodde han skulle slippa detta nu då han inte har spytt på kanske ett dygn. Men nej. :( Jag hoppas verkligen att han hinner bli frisk tills sista visningen (19:e).
Jag är sugen på té med honung. Jag är egentligen inte alls trött men det finns ingenting att göra! Idag ska jag nog söka lite jobb, kom på att jag ska ha sökt ca 20 jobb tills nästa vecka. Då ska jag till arbetsförmedlingen och prata med min handläggare. Hejsan hoppsan, ligger lite efter om man säger så!

Jag och min älskade  Wilma


Maginfluensa, usch!

Var ett par dagar sedan jag skrev! Natten till lördagen så vaknade jag och började spy... Hade åkt på maginfluensa. Dagen efter kom Calles mamma hem från jobbet efter att ha spytt. Fy! Idag är första dagen jag känner mig riktigt kry. Har mått lite illa men det hade nog med hunger att göra, man äter ju inte så mycket när man har maginfluensa.
I alla fall, imorse började Calle spy med... Fyfan vad det smittar.. Vill inte åka på det igen! Och stackars min älskling att bli sjuk på Alla hjärtans dag.
Jag hade tänkt att gå på vernissage den 16e, men tror inte det är så smart.. Tror dock utställningen håller på till den 19e, så har ju ett tag på mig.
Skriver igen när det händer lite roligare saker i mitt liv.
Puss Jennie

Phew

Som sagt, 3 timmars sömn inatt har jag verkligen känt vid. Varit trött hela tiden och somnar så fort jag sätter mig i bussen. Fast det är å ena sidan ingenting nytt. Haha. Åkte till min mamma idag, Calle köpte taco till oss. Sen kom min storasyster och hennes minsta dotter över till mamma och åt lite också. Det var verkligen nomnom.
Åkte sedan hem, för att hinna fixa iordning mig för Oliwers fest. Dock ska vi inte dit ändå. Jag och Tove ska ses imorgon istället och antingen äta, fika eller något sådant, eller festa på kvällen. Vad tycker ni?
Sitter i nattlinne och morgonrock nu och bara myser av värmen här inne. Var ju som sagt inne i stan och det blåste väldigt kallt och piskade en i ansiktet! För jävligt... hatar snön. Jag vill ha massa sommar nu nu nu!!!!!

Blir snart kvällsmat och sängen/tv.
Hejsvejs!

Uppe med tuppen

Ja, det kan man ju säga. Tidigt uppe idag. Vaknade dock redan för två timmar sen av att Calle gick o la sig. Vaknade och har sen dess inte kunnat somna om, lite huvudvärk har jag också. 3 timmar sömn, fyfan! Ska nog åka till mor min idag, vi har inte setts sen julafton. Jisses, det var ett tag sen. Min älskade mor!
Har lite annat att göra idag så måste ändå vara vaken om två timmar... Borde väl egentligen försöka få lite sömn men misstänker att jag mest kommer att ligga och stirra i taket. Hugha!
Funderar på att ha sån här frilla ikväll hos Oliwer! (Han ska ha fest, tihi) I alla fall luggen.

Onsdag

Jag har en s.k Magnus Uggla-period. Nej, jag syftar inte på håret. Jag får vissa perioder då jag lyssnar sönder hans låtar, just nu är en sådan period. Haha. Speciellt gillar jag "Nu har pappa laddat bössan".
Nu var det ett tag sen jag ritade i paint, blir nog en teckning ikväll!!
Denna minigrisen har Robin ritat :D!
Btw, lyssna på denna kungliga medley! Har legat på nätet ett tag, men ack så bra
http://www.youtube.com/watch?v=8i7u3fl-hP8


(gick ej bädda in, arg!!)

Dagen

Idag har jag inte haft en särskilt bra dag. Vaknade klockan 03 inatt och kunde verkligen inte somna om. Nattens dröm sitter fortfarande kvar, den var faktiskt rätt så mysig.
Satt vid datorn till klockan 8 och efter det har jag glott på tv och sovit litegrann. Har mått dåligt hela dagen med illamående. Calles mor ligger i feber här hemma, jag hoppas verkligen att jag inte åker på nåt.
Jag vaknade av att Calle sa åt mig och stiga upp, han hade lagat mat! Jag har tjatat om chicken nuggets hela dagen och det hade han gått och handlat. Omnomnom!! Så det blev chicken nuggets, ris och currysås/sötsur sås.
Jag önskar att Top model gick varje dag. Och att det aldrig var någonting annat på tv än just detta, Simpsons och Sitcoms.

Dessutom borde jag gå och duscha, men jag är för lat. Kanske ska ta ett bad senare, det är ju iallafall härligt. Men jaha, vad ska man göra resten av dagen? Samma sak dag ut och dag in, det börjar bli lite långtråkigt. I helgen är det fest hos Oliwer. Det är veckans höjdpunkt.
buh bye

RSS 2.0